Изпълнителният директор на "Национална лотария" Димитър Ганев отрича компанията да

...
Изпълнителният директор на "Национална лотария" Димитър Ганев отрича компанията да
Коментари Харесай

Димитър Ганев отрича измишльотините на Божков за Национална лотария

Изпълнителният шеф на "Национална лотария " Димитър Ганев отхвърля компанията да е плащала такса "спокойствие ".

Пред "Телеграф медиа " той опроверга изказванията на избягалия в Дубай Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, който пусна следващ безразсъден пост във фейсбук, с който внушава, че е плащал подкупи на страната под формата на 20% миза, която трябвало да заплаща. Ганев твърди, че не е чувал за сходни заплащания.

Валери Симеонов: Поредните измислици и глупотевини на Божков

Потърсен за коментар и от Novini.bg изпълнителният шеф на "Национална
лотария " сподели, че към този момент е изкоментирал един път въпроса и това е "достатъчно ". Така той още един път затвърди, че освен последните, само че и останалите сякаш разкрития на Божков са нищо повече с изключение на обмислен ход за всяване на ужас. Както някои го дефинират - опит да се нападна страната.

По-рано през днешния ден и водачът на НФСБ Валери Симеонов назова изказванията на Божков "поредни глупотевини ".

Както е известно Васил Божков избяга в ОАЕ след невиждани разкрития за него и неговия бизнес, които за първи път се осмелиха да създадат Цветомир и Боян Найденови. Заедно с Божков в Дубай е и дясната му ръка Георги Попов.

Първоначално против Божков имаше повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Тези дни обаче прокуратурата му повдигна нови обвинявания - за убийствата на няколко души.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР