Изпълнителният директор на на „Топлофикация София“ ЕАД инж. Кремен Георгиев

...
Изпълнителният директор на на „Топлофикация София“ ЕАД инж. Кремен Георгиев
Коментари Харесай

Директорът на „Топлофикация София“ подаде оставка

Изпълнителният шеф на на „ Топлофикация София “ ЕАД инж. Кремен Георгиев подаде оставка. Той е подал желанието си за преустановяване на пълномощията му пред Надзорния съвет на сдружението.

Това излиза наяве от известие на интернет страницата на компанията. Решението му е било предмет на авансово разискване и на по-ранен стадий с Надзорния съвет, само че не се оповестяват претекстове за него.
Защо топлофикация пусна парното при високите температури на открито? Докато на открито е 18 градуса, някои столичани побързаха да "врътнат кранчето " на радиаторите
Надзорният съвет на „ Топлофикация София “ ЕАД одобри единомислещо постъпилото заявление за освобождение на инж. Георгиев и утвърди за нов изпълнителен член на Управителния съвет – Александър Александров.

Инж. Кремен Георгиев е магистър „ Топлоенергетика “ от Технически университет-София, с няколко специализации в Германия, в това число по Програма за образование на висши мениджърски фрагменти и повече от 20 годишен опит на управителни позиции във водещи български и интернационалните компании.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР