Изпълнителният директор на Миньор (Перник) - Велизар Димитров скочи на

...
Изпълнителният директор на Миньор (Перник) - Велизар Димитров скочи на
Коментари Харесай

Велизар Димитров скочи на съдийството

Изпълнителният шеф на Миньор (Перник) - Велизар Димитров скочи на съдийството.

" За някой то може да е противоречиво, само че за множеството експерти е скандално и преднамерено! Всеки, който е следил нашия тим, знае, че никога не сме груби - в противен случай, стараем се да играем техничен футбол. Не бих желал да търсим виновността само в реферите и техните отсъждания, само че за жалост, те се оказаха решителен фактор ".

" Ние обаче проучваме обстановката, виждаме и наши неточности и недостатъци и ще създадем всичко допустимо да ги отстраним ".

" Настроението не е положително и това е разумно разследване на всичко, протичащо се на терена. Спрямо резултатите почитателите са изцяло прави да са недоволни, само че и те самите схващат на какво сме подложени. Футболистите са обезверени, тъй като виждат и усещат какво се прави всеки мач против тях. Те са подложени на очевидни несправедливости, които в избрани моменти мога да нарека геноцид ".

" Получаваше се по този начин, че всеки мач играем без двама-трима съществени играчи, а в избрани срещи броя стигаше до 5-6. Ние просто би трябвало да намерим сили да се оправяме в тази обстановка, тъй като тя надали ще се промени скоро ", сподели пред zapernik.com Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР