Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не вижда

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не вижда
Коментари Харесай

Петричев: Съдийството е дежурното оправдание на ЦСКА

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи, че не вижда причина, поради която мачът сред ЦСКА и разградчани да е трябвало да бъде отсрочен. Той разяснява още и тематиката за допинг контрола.

" За два тима, които спорят да са първенци е обикновено да създадат подобен мач - бих споделил зрелищен. Надявам се хората да са останали удовлетворени ".

" Аз не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител в Лугодорец, че да знае за какви пари става въпрос. Обикновено заобикалям да разясня този човек. За мен е без значение какво приказва той ", разяснява Петричев думите на Стойчо Стоилов.

" Мога да ви дам няколко образеца особено с ЦСКА предходната година, когато играхме след гостуването ни в Москва. Когато един тим има предпочитание и искания да играе в Европа, би трябвало да свикне да играе на цикъл сряда-събота или четвъртък-неделя. През последните 6-7-8 години Лудогорец сподели, че може да играе на този цикъл и това считам, че е напълно обикновено за всички тимове в Европа. Аз не виждам никаква причина за отлагането на днешния мач. Той се изигра на високо равнище и не виждам причина за отсрочване ", сподели още изпълнителният шеф на Лудогорец.

" Не виждам нищо забавно в тематиките за съдийство, за допинг. Съдията е дежурното опрощение. Мсиля, че през днешния ден съдията разреши да се изиграе един зрелищен мач. Какво значи да сме поискали допинг. Какъв е казусът да има допинг надзор след мача? Според мен след всеки мач в България би трябвало да има допинг надзор. Друг е въпросът дали страната разполага с сходни благоприятни условия. Както в европейските мачове съвсем след всеки мач има допинг надзор, какъв е казусът да има и тук. Това съгласно мен е най-нормалното нещо. Много пъти сме подлагани и ние на подобен надзор и в никакъв случай не е имало проблем с нас ", приключи Ангел Петричев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР