Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев увери, че добрите години

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев увери, че добрите години
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Ще покажем съвсем друго лице в груповата фаза на Лига Европа

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев увери, че положителните години пред клуба предстоят, като едно положително показване в груповата фаза на Лига Европа ще затвърди упоритостите на тима.

В изявление за предаването " Арена спорт " изпълнителният шеф на българския първенец показа, че спадът в представянето на отбора идва от подмладяването на състава.

" Винаги си слагаме за цел влизане в груповата фаза на Шампионска лига. Нормално е да сме разочаровани. От друга страна от 2-3 години вършим промяна на поколенията. Младите момчета не престават да държат приемливи резултати, във връзка с присъединяване в евротурнирите. Смяната на поколенията се отразява на резултатите. Добрите години за Лудогорец предстоят ", безапелационен е той.

Лудогорец взе участие в груповата фаза на Лига Европа за седма поредна година.
 Лудогорец е покрай трансфер на бранител от Интернасионал
Лудогорец е покрай трансфер на бранител от Интернасионал

Разградчани ще платят 1 милион $ за Педро Енрике

" Ще покажем напълно друго лице в груповата фаза на Лига Европа. За жребия най-добре биха говорили хората от спортно-техническия щаб. От моя позиция жребият е добър, тъй като ще се надигнем против именити тимове. Това е празник за нас. От позиция на отбора, това е прелестно. Тези момчета единствено могат да завоюват, изправяйки се против такива противници. Всяка победа носи спомагателни доходи за клуба, което е значимо. Ще се представим почтено, правили сме го преди, ще го създадем и в този момент ", добави той.

Ангел Петричев даде отлична оценка на Анте Шимунджа за свършената работа в шампионата през миналите девет месеца.

" Анте Шимунджа завоюва безапелационно българския шампионат. В края на предходната година изоставахме, само че Лудогорец стана първенец с 21 точки разлика. Оценката няма по какъв начин да не бъде отлична. В европейските клубни аргументи имаше справедливи и субективни фактори, да не реализираме крайната цел. Има неточности, само че те не са единствено в полето на старши треньора. Анте Шимунджа има фронт пред себе си да построи игровия жанр на тима ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР