Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели пред Дарик и

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели пред Дарик и
Коментари Харесай

Петричев: Някой да ни детронира, да е на нашето ниво

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев показа пред Дарик и dsport, че е доста значимо тимът, който успее един ден да детронира " орлите " и да ги смъкна от първото място, да е достигнал клуба от Разград спортно-технически и организационно.

" Ясно е, че в един миг Лудогорец няма да е първенец. Какъв съвет бихте дали на конкуренцията, която желае да смъкна Лудогорец от трона. Какво би трябвало да направи тим Х, с цел да го стори?

Имало е през годините съмнения в това дали да станем първенци, или не. Не един или два пъти сме били на ръба. Искам да подчертая, че в случай че се е стигало до такава обстановка, ние сами сме си били отговорни. Много е значимо тимът, който ще успее да ни пребори и да стане първенец, да го направи по повода, че ни е достигнал и спортно-технически, и организационно, с цел да може да се показва добре в Европа, тъй като в последна сметка за българския футбол е доста значимо тимовете в Европа да имат едно положително лице, а не брашнян чувал.

Ние постигнахме положително равнище в евротурнирите и много именити тимове си потеглиха разплакани. Най-важното е да има една добра конкуренция и в случай че някой ни детронира, то да е, тъй като е достигнал до нашето равнище, а не тъй като ние сме го свалили.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР