Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не е притеснен от

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не е притеснен от
Коментари Харесай

Петричев: В плейофите ще се види кой е фаворит, обичаме напрежението

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев не е обезпокоен от представянето в мача със Септември и проспаната първа част в него. Според него, то е обикновено преди евросблъсък на разградчани, откакто в четвъртък им следва дуел с Хофенхайм.

Освен това, съгласно шефа на разградчани към момента е прекомерно рано да се приказва за любимци за купата и изоставането от водача ЦСКА не е съдбовно за отбора му, защото купата ще се реши по време на плейофите през пролетта.

Двуликият Лудогорец смачка Септември, само че първо потрепери

Когато ни следва тежък евромач, постоянно сме се тормозили от мача в шампионата. Има го, наясно сме с този миг. През второто полувреме вдигнахме оборотите. Не ни е за първи път да сме в ролята на догонващ. "

"Свикнали сме и обичаме да сме напрегнат. Цикълът сряда-събота ни харесва, сложен е, само че ни харесва. Не би трябвало да се отпускаме. Конкуренцията е мощна, само че има още доста мачове ", съобщи Петричев и разяснява конкуренцията.

"Радвам се, че Левски има упоритостите и поставя старания да направи мощен тим. Има и други тимове, които играят добре. По време на плейофите ще си проличи кой е същинският любимец за купата ", приключи Петричев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР