Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви днес сигурната раздяла

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви днес сигурната раздяла
Коментари Харесай

Левски освобождава 11 футболисти

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи през днешния ден сигурната разлъка с 11 футболисти. Нов в тима към този момент е единствено френския краен защитник Луи Нганиони. 

В сметката на освободените попадат още Ривалдиньо и Филипе Нашименто, които бяха чартърен в Румъния, както и Луан Виана, който игра напролет в Царско село. Не е ясно и бъдещето на преотстъпения от Уфа споделих Еркебулан Сейдахмет. 

" Договорите на Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович изтичат. Богдан Вашчук си потегля, той беше чартърен до края на сезона. Седрик Унтонджи няма да получи нов контракт и също си потегля. Преди няколко дни по взаимно единодушие прекратихме договорите със Серджиу Буш, Антони Белмонт и Луи Нганиони. Тепърва предстоят диалози с Еркебулан Сейдахмет и думата на треньора ще е дали остава. "  

" На Виана му изтича договорът и няма да получи нов. Нашименто и Ривалдиньо имаме спогодба с тях да не се причисляват към лагера на Левски, тъй като им търсим нови тимове и на тях ", съобщи Колев по адрес на напускащите и разкри, че има диалози с Николай Михайлов за удължаването на контракта му с две години и се чака позитивна развръзка.  

" Договорът на Николай Михайлов изтича на 31 май, имахме няколко диалога. Още първият беше доста съответен. Ако не успеем да се срещнем през днешния ден, на следващия ден ще го сторим. Ако всичко е наред и изискванията, които сме му сложили го устройват, ще остане още две години в Левски. Усилено търсим вратар с концепцията Николай Михайлов да има сериозна конкукренция. "  

" Това на процедура значи, че той обезпечено титулярно място няма да има и ще се бори наедно с конкуренцията за това Левски да има най-хубавото на този пост. Той го одобри и го счита за обикновено, не сме имали несъгласия ", показа Павел Колев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР