Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че финансовото състояние

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че финансовото състояние
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Бюджетът на "Левски" не е зависим от евротурнирите

Изпълнителният шеф на " Левски " Красимир Иванов съобщи, че финансовото положение на клуба не зависи от представянето в евротурнрите. По думите огромна разлика би се получила, в случай че тимът влезе в групите на Лига Европа.

За задачата на първо време сините би трябвало да се класират за евротурнирите. Те евентуално ще завършат трети в Първа лига, след което ще играят бараж с " Черно море " или " Локомотив " (Пловдив).

" Ефектът (от присъединяване в евротурнирите) върху бюджета на клуба не е толкоз огромен. Той е по-скоро репутационен и обвързван с това къде желаеме да вървим. Очевидно, в случай че се стигне до групова фаза в Лига Европа, това към този момент е напълно друго нещо, само че първите елиминационни кръгове не са толкоз значими ", сподели Иванов.

Той уточни, че управлението работи ежедневно да поддържа клуба на равнище.

Според Иванов увеличената инвестиция за привличането на Делио Роси и нови играчи при започване на сезона " е оправдана, тъй като подхождаше на упоритостите, които клубът има ". " Привличането на господин Роси и футболистите докара до качествена игра във втората половина на сезона. Има и доста позитиви, тъй че заобикалям да падам по лице и да си обсипвам главата с пепел. Надявам се другата година да бъде по-успешна. "

" Имаме потребност да си създадем изводите, с цел да не се повтарят грешките. Очевидно третото място е резултат от играта, която показахме. Загубихме доста точки от неточности, които допуснахме ", сподели Иванов.

По думите му доверието към треньора продължава да съществува. " Искаме да приключим този сезон и да надграждаме. С него, вероятно с нови футболисти. Имаме да решим организационни въпроси в клуба. Делио Роси има контракт с клуба, тъй че продължава. " Иванов не разяснява тематиката за изказванията, че " Левски " отхвърля да се раздели с италианеца поради голяма наказателна клауза.

Той уточни, че клубът няма желание да се разделя с главните футболисти.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР