Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов успокои феновете на сините,

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов успокои феновете на сините,
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Нямаме намерение да последваме съдбата на ЦСКА

Изпълнителният шеф на " Левски " Красимир Иванов успокои почитателите на " сините ", че отговорностите на клуба няма до доведат до банкрут, както стана през 2016 година с ЦСКА.

В последните дни се появиха информации, че клубът дължи съществени парични суми на Национална агенция за приходите и частни лица, които може да застрашат приемането на лиценз за идващия сезон.

" Финансовото положение не е някаква вест, ние сме осведомени какво е положението ни. За мен това, че изискуем пари на Национална агенция за приходите, не е оригиналност, знам какви са връзките ни и какви задания гоним. Точни суми обаче в никакъв случай не разясня. Ако го сравним с това на ЦСКА, те извадиха единствено за предходната година загуба, която е по-голяма от трите години общо при нас. Затова непрекъснато се разискват тези неща към нас. Ние нямаме желание да последваме ориста на ЦСКА ", съобщи Иванов.
Частна компания изиска " Левски " да бъде разгласен в неплатежоспособност "Титан 77 " се занимава с организирането на чартърни полети
" С Национална агенция за приходите имаме съглашение, което се стремим да изпълняваме. Не мога да ви кажа числа към този миг. Самият развой за лицензиране стартира март следващата година, ние знаем какви задания имаме до тогава и какво би трябвало да осъществим, с цел да е всичко наред. Нашата цел е да продължим да работим с Национална агенция за приходите, тъй че да поддържаме равнището на взаимоотношенията в допустими граници и се надявам до края на интервала за лицензиране да създадем огромни крачки в тази посока. Но това са проекти за идващите три месеца и половина ", добави той.

Иванов отхвърли, че има проблем с изплащането на заплати на футболисти.

" Няма неплатени заплати. Ние нашите проекти сме си ги създали, какво желаеме да създадем в трансферния интервал, тъй че не са се трансформирали ", разгласи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР