Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви Станимир Стоилов за

...
Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви Станимир Стоилов за
Коментари Харесай

Шеф в Левски нарече Мъри гений и обясни за отстранен футболист: Искаше да сменим треньора

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков разгласи Станимир Стоилов за талант. Той стори това по време на срещата във Враца с локални почитатели на „ сините “, а мотив бе тематиката и обстановката с хърватския бранител Анте Блажевич.

„ Моля се в бъдеще треньорите да са такива – да позволяват 1-2 неточности от 10 прехвърлянето. Това е възможно, а Мъри е талант. Дори да би трябвало да плащаме на Анте Блажевич, бюджетът на Левски не е нарушен. Освен това му взехме по-добър и по-евтин заместител. За мен Блажевич е момче, което няма упоритости и не желае да се развива. Вместо да вземе компенсацията, избира да тича за здраве, макар че знае, че няма да получи късмет. На последната среща ми сподели, че чака да сменим треньора “, изясни Ивков.

„ Блажевич тренира настрана от групата и търсим метод, с цел да разтрогнем контракта. Допуснах неточност с неговото привличане. Не успяхме да уцелим като душeвност и темперамент в него, с цел да носи екипа на Левски. Предпочетох да потърсим незабавно анулиране на контракта му, в сравнение с да стои две години и да си взима заплатата. Най-лесно беше да го пущам в мачовете с Хебър, Спартак (Варна) и Пирин и да споделяме какъв брой е добър. Не желая да подлъгвам хората. Да, ще има някаква финансова загуба. Видяхме, че в първия мач позволи неточност в 25-ата минута и тогава може би сгреших. До момента състезател, ок който съм се отказал, не е стигнал до високо равнище “, добави Станимир Стоилов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР