Изпълнителният директор на фирмата за производство на гуми Пирели Тронкети

...
Изпълнителният директор на фирмата за производство на гуми Пирели Тронкети
Коментари Харесай

От Пирели могат да помогнат на Интер да привлече Лионел Меси

Изпълнителният шеф на компанията за произвеждане на гуми " Пирели " Тронкети Провера показа, че компанията ще се опита да помогне на Интер, в случай че клубът демонстрира упоритости за закупуването на Лионел Меси.

Аржентинската суперзвезда има една година до края на сегашния си контракт и това провокира редица спекулации по отношение на това дали Лео ще напусне " Камп Ноу " след толкоз доста години. Един от клубовете, за които се спекулира,че са съществени в намаренията си да закупят гения, е точно Интер.

" Нерадзурите " са помолили " Пирели " за помощ по сходство на съдействието, оказано от автомобилният колос " Фиат " преди година при договорката за закупуването на Кристиано Роналдо от Ювентус. Шефът на компанията обаче споделя, че пандемията от ковид доста е лимитирала опциите за финансова поддръжка.

" Честно казано, в миг като този, нямаме опция да влагаме повече в спорт, настрана от уговореното за Формула 1 и Интер. Президентът на Интер Стивън Жанг ще би трябвало да направи изпитание самичък. Ние може да помогнем, само че не и да създадем нещо многозначително ", приключи изявлението си по тематиката Провера.
 Давид Алаба се е схванал с Интер?
Давид Алаба се е схванал с Интер?

Австриецът има към този момент 11 сезона в Байерн (Мюнхен)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР