Изпълнителният директор на Ботев Пловдив испанецът Даниел Серехидо напуска клуба,

...
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив испанецът Даниел Серехидо напуска клуба,
Коментари Харесай

Ботев Пд остана без изпълнителен директор

Изпълнителният шеф на Ботев Пловдив испанецът Даниел Серехидо напуща клуба, научи „ Мач Телеграф “. Не е несъмнено дали това е негово решение или е бил подбуден да си тръгне от притежателя на клуба Антон Зингаревич. Руският предприемач е оповестил пред почитателите за раздялата, която ще стане публична в околните дни.

Припомняме, че Даниел Серехидо сега е в Русия по свои каузи. Той таман докара в Пловдив фамилията си, което до този миг живееше в Москва. Иначе испанецът постоянно приказва пред непознати медии, откогато зае управителен пост в Ботев, а изявленията му не се изключително ласкави за българския футбол.

„ Организацията, която съществува в България, няма безусловно нищо общо с тази на петте огромни шампионати – Англия, Испания, Италия, Германия и Франция. Дори съветската Висша лига към този момент има по-добро равнище на организация от тази на футболния шампионат в България. В БФС има единствено двама или трима души, които провеждат всичко, в случай че че на организационно равнище още са с памперси. Нещо сходно на това, което е било в Испания преди 25 или 30 години. Ултрасите на Ботев Пловдив и по-радикалните почитатели като цяло се пробват да управляват клуба и да наложат желанията си „ по доста български метод “. Няма принуждение в всекидневието, само че това е непрекъснат напън при взимане на решения от треньора, играчите, ръководството… ", сподели неотдавна Серехидо, а се твърди, че точно сходни изявления са в основата на раздялата.

В същото време притежателят на Ботев Антон Зингаревич и треньорът на отбора Азрудин Валентич се срещнаха с представители на почитателите в петък, с цел да обсъдят какво се случва с тима в седмицата на дербито с Локомотив Пловдив. Именно по време на този диалог съветският предприемач е уведомил агитката, че Даниел Серехидо напуща клуба.

По време на сбирката се е коментирало и протичащото се към градежа на новия стадион „ Христо Ботев “.

Иначе двама чужденци ще влязат в управлението на Ботев Пловдив, с цел да заместят Даниел Серехидо, който напуща клуба, написа още „ Мач Телеграф “. До назначението им цялата спортно-техническа власт ще се концентрира в ръцете на Валентич. Администрацията на клуба пък ще бъде в ръцете на тийм мениджъра Асен Караславов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР