Изпълнителният директор на BioNTech заяви, че неговата компания би желала

...
Изпълнителният директор на BioNTech заяви, че неговата компания би желала
Коментари Харесай

Угур Шахин иска да открие дъщерно дружество на BioNTech в Турция

Изпълнителният шеф на BioNTech съобщи, че неговата компания би желала да си сътрудничи с други, защото се стреми да усили индустриалния потенциал на своята ваксина против COVID-19, създадена с и уточни, че обмисля да отвори поделение в Турция.

Шахин споделя, че има за цел да популяризира 1,3 милиарда дози от своя артикул до края на 2021 година и че 70% от света би трябвало да бъдат имунизирани преди идната зима, с цел да се върне към „ естествения живот “, съгласно изявление за Анадолската организация.

„ Искаме да произведем повече от 1 милиард дози с Pfizer през идната година. Трябва да ги разпространим допълнително от 80 страни “, споделя той. „ Това не е елементарно. Ваксините се създават по комплициран метод. Отново ще си сътрудничим с други компании ”, отбелязва Шахин, съобщи БГНЕС.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Разработването на РНК имунизациите на Moderna и Pfizer-BioNTech...

„ Ако успеем да завършваме проектите си за това по какъв начин да увеличим потенциала, можем да го пуснем през януари или февруари. Мисля, че можем да го увеличим. Все още нямаме обезпечен проект ", показва той.

Анкара се съгласи да закупи 4,5 милиона дози от, с опция за закупуване на 30 милиона дози по-късно.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Той е на 4, когато идва от Турция в Германия. Тогава татко му работел в завода на Ford в Кьолн. Д...

Шахин, наследник на турски преселник в Германия, споделя пред Анадолската организация, че BioNTech води договаряния с турската държавна научна организация Tubitak и че задачата му е да достави 30-те милиона дози на страната до края на 2021 година

" Голяма наслада е да мога да оказвам помощ на хората в Турция, " споделя изпълнителният шеф, представен от Анадолската организация.

„ Ние също желаеме да проведем проучвания в Турция. Разговаряме с „ Тубитак “, започнахме работа с някои професори в университетите. Искаме да открием дъщерно сдружение на компанията BioNTech в Турция ”, споделя доктор Шахин.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР