Изпълнителния съвет на Движение България на гражданите разпрати до медиите

...
Изпълнителния съвет на Движение България на гражданите разпрати до медиите
Коментари Харесай

ДБ излизат със своя кандидатура за шеф на парламента - Надежда Йорданова?

Изпълнителния съвет на Движение България на жителите разпрати до медиите своя позиция, в която споделят по какъв начин може да се реализира консенсус за ръководител на Народно събрание и да се реши парламентарната рецесия.

Припомняме ви, че 48-ият парламент продължава да е без ръководител към този момент трети ден.

Публикуваме цялата позиция:

" Изпълнителният съвет на Движение България на жителите прави оценка несполучливите опити за избор на ръководител на 48-то Народно заседание като срамни. Налице е парламентарна рецесия.

България се нуждае сега, повече от всеки път, от работещ Парламент, който да одобри законите за справяне с енергийната, финансовата и демографската рецесии. Тази цел става пленник на партийни сметки, които могат да доведат до там новоизбраният Парламент да няма нито един работен ден в полза на хората до насрочването на нови предварителни избори ".

В позицията се споделя, че Демократична България е подготвена да предложи своя кандидатура за началник на Народното събрание.

В коридорите към този момент се завъртя, че това ще е Надежда Йорданова.

 

Преди това Христо Иванов съобщи, че Демократична България няма да подкпрепят Кристиян Вигенин: " Ще преглеждаме въпроса в две вероятности дали може да влезем в някакво управническо болшинство или ще търсим необятна формула. Предложението за Кристиан Вигенин не е нито в едната, нито в другата позиция ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР