Изпълнителния директор на Левски Павел Колев коментира новата порция слухове,

...
Изпълнителния директор на Левски Павел Колев коментира новата порция слухове,
Коментари Харесай

Павел Колев: Към днешна дата няма шанс Хубчев да поеме Левски

Изпълнителния шеф на Левски Павел Колев разяснява новата порция клюки, че Петър Хубчев ще бъде новият ментор на “сините” от новия сезон. Босът на клуба съобщи, че все още шансът това да е правилно е нулев, само че призна, че в Левски никой няма обезпечено място.

“Аз нямам концепция дали оставката на Хубчев е истина. Ние минимум като клуб можем да знаем сходно нещо. Не се е провеждала среща сред Дерменджиев и управлението относо гаранции за неговото оставане. Говорим единствено за селекцията сега. Старши треньорът е наясно, че може да бъде заменен след края на сезона, както и аз, както и всеки един, тъй като това е Левски. Когато не си постигаш дилемите и задачите, които са ти сложени, постоянно може да си тръгнеш”, сподели Колев.

" Към днешна дата има нулев късмет Петър Хубчев да бъде старши треньор на Левски. Първо, аз считам, че Хубчев е към момента селекционер на националния тим, нямам информация за противоположното. Дори и да се стигне до треньорска рокада при нас, занапред ще би трябвало да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за разновидности за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с присъединяване на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това ", добави той.

По отношение на селекцията Колев съобщи, че Левски следи десетина футболисти за възможни нови попълнения, измежду които е и италианският халф Диего Фабрини от румънския Ботошани.

" Реален интерес към италиански халф няма. Запитване или оферта към него няма. Наблюдаван е от Патрашку онлайн. Не единствено той, само че и други футболисти, вършат се отчети. Това е обикновено. Нито сме влизали в контакт с него и с неговия клуб, тъй като не сме сигурни, че това е футболист, който ще ни свърши работа. Гледаме към 10 футболисти ", изясни Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР