Изпълнителката се похвали със снимка от прощъпулника на Баян, където

...
Изпълнителката се похвали със снимка от прощъпулника на Баян, където
Коментари Харесай

Синът на Камелия проходи, показа снимка от прощъпулника

Изпълнителката се похвали със фотография от прощъпулника на Баян, където придържа момченцето с ръка, до момента в който то прави първите си стъпки. Камелия не разкри какъв предмет е хванал Баян на прощъпулника си, само че съгласно осведомени щял да бъде „ готвач “, тъй като си е харесал лъжичка.

Фотосът провокира вълна от мнения – по-голямата част от които приветствени за значимото събитие в живота на фамилията. Певицата рядко разгласява фотоси на сина си и след последната на почитателите й незабавно им направи усещане русата коса на Баян. Макар Камелия да е русокоска, естественият цвят на косата й е мрачно кестеняв, съвсем черен – какъвто е и на Цветин.

Това още веднъж породи подозрения, че момченцето не носи гените на звездното фамилията, написа Интриги. До момента Камелия и Цветин не са коментирали по какъв начин са станали родители.

Певицата дълги години имаше репродуктивни проблеми, а версиите за това по какъв начин се е сдобила с бебе са разнообразни. Според някои певицата е употребила услугите на сурогатна майка, други пък считат, че детето е осиновено.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР