Изпълнителката на ретро хита 4-4-2“ и Владимир са сложили край

...
Изпълнителката на ретро хита 4-4-2“ и Владимир са сложили край
Коментари Харесай

Кали се раздели и с третия си мъж! Влади отказва да се върне при нея

Изпълнителката на ретро шлагера " 4-4-2 “ и Владимир са поставили завършек на връзката си преди няколко месеца, само че настойчиво криели истината. Инициатор на раздялата бил Влади, а звездата на лекия род мъчно приемала решението му, защото мощно го обичала. От тогава насам Кали постоянно изпадала в депресивни положения и плачела за изгубената обич, писа " Галерия “.

Пред другари певицата споделяла, че не знае каква е действителната причина за разпада на третата й сериозна връзка и не може да разбере за какво нещата не са се получили. Тя е безапелационна, че най-малко от нейна страна няма трети човек, само че не е изцяло уверена дали Влади не е залитнал по друга жена.

Това не било първото им съществено счепкване. Той постоянно си събирал багажа, само че не след дълго се завръщал. Затова и този път Кали не обърнала изключително внимание и мислела, че Влади ще се върне. Но това не се случило и с времето тя осъзнала, че раздялата им е дефинитивна и това я унищожило. Така певицата останала сама с тримата си синове Жоро, Марк и Алекс.

Преди сватбата на Фики Стораро и Гюлджан двамата бяха разграничени, само че на събитието се появиха събрани. Дори тогава певицата се похвали, че Влади й паднал на колене и й подарил пръстен, само че при един от свадите им тя го върнала. През тази пролет двамата бяха на отмора на Малдивите и изглеждаха по този начин, като че ли са в прелестни връзки. Но по-късно нещо се е случило и нещата са поели към друга прекаленост.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР