Изпълнителката на най-слушаната сватбарска песен Бяла роза – Славка Калчева,

...
Изпълнителката на най-слушаната сватбарска песен Бяла роза – Славка Калчева,
Коментари Харесай

Няма да предположите как се лекува Славка Калчева

Изпълнителката на най-слушаната сватбарска ария „ Бяла роза ” – Славка Калчева, избира да се лекува с билки. Не че не има вяра на лекарите, само че е уверена, че посредством лечебните треви тялото й се трови по-малко, а гаранцията за здраве е по-голяма, написа HotArena. „ Билките, които аз употребявам, са жълт кантарион, бял равнец, риган. Преди време бях на посетители на една другарка в Котленския балкан и тя ме заведе в едно доста хубаво селце - Скала, с цел да берем билки, и ми сподели много, които не познавах. Наистина имам вяра, че за всяка болежка има билка. Имам и книга за билките, която постоянно раззеленявам и ползвам”, споделя певицата.

Тя не крие, че преди време се сблъскала със здравословен проблем и съумяла да го преодолее благодарение на лечебни треви, които порастват по нашите земи.

„ Имах съществени здравни грижи. За да се отърва от тях, ми оказа помощ един билкар от Драгалевци. Сигурна съм, че аз се излекувах с неговите билки. Вярвам, че билките в действителност лекуват, единствено че би трябвало малко повече време да се пият и да се прояви постоянство”, споделя Славка Калчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР