Изпълнителите Адел и Ед Шийрън са отказали да пеят на

...
Изпълнителите Адел и Ед Шийрън са отказали да пеят на
Коментари Харесай

Адел и Ед Шийрън отказаха да пеят на коронацията на крал Чарлз III

Изпълнителите Адел и Ед Шийрън са отказали да пеят на коронацията на английския крал Чарлз III, която ще се състои през май месец. 

Изпълнителката на " Hello " е била поканена от уредниците на събитието, само че тя е отказала. Ед Шийрън авансово е уведомил, че е ангажиран и няма да може да посети събитието, написа " Дейли мейл ". 

" Това бе голямо отчаяние. Адел и Ед Шийрън са титани в шоубизнеса, а и двамата са британци ", разясняват източници на острова. 

32-годишният реализатор на " Shape Of You " ще има концерт в Тексас ден преди коронацията. Смята се, че това ще затрудни напредването му до Уиндзор на идващия ден. Източници считат, че е допустимо да дойде в точния момент, в случай че пътува с частен аероплан.

През юни предходната година Шийрън закри тържеството по случай платинения празник на починалата кралица с шлагера си " Perfect ", който беше определен в символ на респект към тогавашния монарх и починалия ѝ брачен партньор, херцога на Единбург.

Не е ясно каква е повода за отхвърли на 34-годишната Адел. На 25 март завършват концертите й в Лас Вегас и по-късно няма обществено оповестено събитие, на което тя ще участва. 

Известно е, че крал Чарлз III желае Хари Стайлс да вземе присъединяване в концерта по случай коронацията, само че изпълнителят не е удостоверил към момента. 

Spice Girls евентуално ще вземат участие, само че уредниците към момента не са удостоверили дали Виктория Бекъм ще бъде там. След години наред насмешки за гласа й, Бекъм се зарича в никакъв случай повече да не пее обществено. 

Британският крал е поръчал 12 нови музикални творби за коронацията. Едно от тях е химн, написан от композитора Андрю Лойд Уебър. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР