Изпълнител, който да се грижи за поддръжката на стълбищните платформи

...
Изпълнител, който да се грижи за поддръжката на стълбищните платформи
Коментари Харесай

Търсят кой да поддържа платформите за хора увреждания в подлезите във Варна | Прогнозната стойност на поръчката е в размер до 326 040,00 лв. без ДДС.

Изпълнител, който да се грижи за поддръжката на стълбищните платформи за хора с увреждания в подлезите, търси Община Варна. Това излиза наяве от оповестената социална поръчка, научи Moreto.net.

За оборудванията, които са 55 на брой, ще бъде обезпечено месечно абонаментно сервизно обслужване, ремонт и поддръжка за 2 – годишен интервал. Основната част от оборудванията са инсталирани през 2016 година, а останалите 16 са от 2019 - та.

Прогнозната стойност на поръчката е в размер до 326 040,00 лева без Данък добавена стойност.

Срещу възнаграждение на месечна абонаментна такса Изпълнителят би трябвало да обезпечи 24-часово непрестанно спешно обслужване на платформите, в това число в почивни и празнични дни - да оказва помощ на пасажерите при спешно прекъсване, да оказва помощ при повреди и злополуки и да стопира платформите при неизправности.

Изпълнителят оказва подпомагане на пасажерите при спешно прекъсване на платформа в период до 30 минути от уведомяването. Извършва спешно обслужване на оборудванията в период до 1 час от приемане на сигнал за спешно прекъсване на платформа, в случаите, в които няма сигнал за освобождение на пасажери. Участва в ежеседмични огледи, взаимно с представители на възложителя и районните администрации, касаещи положението на платформите.

Финансирането за осъществяване на поръчката ще се реализира от бюджета на Община Варна за съответната година.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР