Изпълнена с предизвикателства и надежда, лоша или добра, 2021 година

...
Изпълнена с предизвикателства и надежда, лоша или добра, 2021 година
Коментари Харесай

Кои зодии ще бъдат галеници на съдбата през новата година

Изпълнена с провокации и вяра, неприятна или добра, 2021 година е към своя край и вероятно се чудите какво ви е приготвила новата 2022 година. Някои зодиакални знаци няма да съумеят да осъществен фантазиите си, други ще реализиран задачите с цената на доста труд, борби и себеотдаване, а при трети всичко ще се случва елементарно и гладко. От тези галеници на ориста ли сте, които ще прегърнат фантазиите си и ще летят на крилете на щастието? Вижте сами.

Телец

Телецът ще е любимец на ориста във връзка с персоналния живот и любовта. Той ще срещне онази половинка, която постоянно е чакал и с която желае да показа пътя си. Истинската обич ще навести Телец през първата половина от новата 2022 година, а по-късно ще има шанс и в кариерата, и в бизнеса. Телците са щастливици и галеници на ориста през 2022 година.
Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 2 част
Продължаваме с прогнозата за всяка зодия през 2022 съгласно известния индийски астролог Кушара Гупта, оповестена в AstroTalk (Online ast...
Прочети повече
Лъв

Ако Лъвовете пречистят дома и мозъка си от отрицателни мисли и сила, чака ги прелестна година, изпълнена с благополучие и чудеса. Желанията ще се сбъдват, а вратите пред тях ще са отворени. Късметът ще ги следва във всички сфери на живота им.

Дева

Годината, която следва пред представителите на зодия Дева, ще сбъдне всички техни стремежи и ще ги уточни като галеници на ориста. Късмет, триумф и напредък ще бележат всички сфери от живота на Дева. Силната им вътрешен глас ще им уточни правилния път и верните решения, които ще ги заведат до задачата. Ако срещнат трудности, то те ще са лесни за превъзмогване и слагането им на пътя на Дева ще е единствено с цел да се потвърдят и с цел да блеснат с уменията си представителите на тази зодия.
Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 1 част
Тук представяме прогнозата за всяка зодия през 2022 съгласно известния индийски астролог Кушара Гупта, оповестена в AstroTalk (Online as...
Прочети повече
Стрелец

За Стрелците новата 2022 година ще е изтъкана от смяна – нова работа, нов дом, нов сателит в живота. Промяната е за положително и е предстояща, мечтана и мечтана. Ако стрелецът има вяра в себе си, то новата година ще му донесе финансови триумфи в кариерата – по-добре платено работно място или разгръщане на бизнеса.

Риби

Благоприятна и щастлива, увенчана с триумф и реализиране на задачите ще е новата 2022 година за Риби. Интуицията ще им уточни правилния път към постигане на задачите и допиране на щастието, само че с цел да го извървят до дъно, ще би трябвало да не разчитат на другите, а единствено на своето шесто възприятие, труд и познания. И до момента в който цялата година ще е цялостна с усмивки и благополучие, то самият ѝ край ще подсети на представителите на зодия Риби от дълго време забравени подозрения и страхове.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР