Изпълнен в класически стил, този смарт часовник е подходящ за

...
Изпълнен в класически стил, този смарт часовник е подходящ за
Коментари Харесай

Lenovo Watch 9 – водоустойчив, здрав, с неустоима цена

Изпълнен в типичен жанр, този смарт часовник е подобаващ за спортни занимания с подсиления си корпус и функционалности на фитнес тракер

Lenovo Watch 9 има класическо лъчение и крепко сапфирено стъкло

Смарт часовниците са едни от най-достъпните носими устройства за всекидневието, с редица потребни функционалности. Продажбите им нарастват, съгласно настоящите пазарни проучвания, а цените на някои модели са извънредно атрактивни за всеобщия консуматор.

На мощен интерес се радва, да вземем за пример, моделът Lenovo Watch 9 – устройство с положителни характерности, което се предлага сега единствено за Щатски долар 14,83 в онлайн магазина Cagafo (с ваучър за отстъпка L709PA1 ). Това е механично-електронен часовник, водоустойчив, здрав, с познатите благоприятни условия на фитнес тракер, съчетаем с Android и iOS смарт телефони.

Lenovo Watch 9 e здрав, лек и подобаващ за спортни занимания

Корпусът на смарт часовника е изработен от цинкова сплав, има покритие с отлични механични свойства и резистентност на изхабяване, лек е и подобаващ за спортни занимания. Долният похлупак е направен от здравна неръждаема стомана. А каишката е силиконова, мека, щадяща кожата и комфортна против изпотяване.

Lenovo Watch 9 ще вибрира, когато на смарт телефона дойдат позвънявания, известия или вести от мобилните приложения. Нещо повече, с него можете да извършите елементарно и комфортно – с натискане на един бутон или разлюляване – фотография със смарт телефона си от разстояние. Комуникацията с умния телефон се прави през Bluetooth интерфейс с обсег 10-15 метра.

Долният похлупак на Lenovo Watch 9 е направен от здравна неръждаема стомана

Разглежданият модел е и функционален фитнес тракер. Смарт часовникът включва благоприятни условия на крачкомер, като оказва помощ на своя собственик да реализира по-ефективно задачите си за физическо здраве. Устройството устоя на вода (ниво 5ATM/50m) – не е належащо да го сваляте, когато се миете, само че не и с гореща вода. А циферблатът, изпълнен в ретро жанр, е затрупан със крепко (9H) сапфирено стъкло.

Lenovo Watch 9 има класическо лъчение, тежи към 80 грама и е наличен в многообразие от цветове. Оборудван е с батерия 120 мАч, която ще остане работоспособна до една година при по-щадящо потребление на смарт часовника и към 6 месеца при интензивна приложимост. Часовникът е съчетаем с Android и iOS смарт телефони.

Lenovo Watch 9 е наличен в необятно многообразие от цветове

Можете да купите смарт часовника тук: Lenovo Watch 9 – на цена от €14,83 с ваучър за отстъпка L709PA1, годен до края на януари.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР