Изпълкомът взима решения и утвърждава решенията. Той не е решавал

...
Изпълкомът взима решения и утвърждава решенията. Той не е решавал
Коментари Харесай

Лечков: Касабов е действал самосиндикално, ние няма да имаме кандидат

" Изпълкомът взима решения и утвърждава решенията. Той не е решавал господин Касабов да бъде вписван в Търговския указател. Съдът реши, че поканата за Конгрес би трябвало да бъде вписана в ТР, в този момент комерсиалният указател е на ход. На Конгреса ще се вземат решение неща - дали ще се одобри оставката, избор на президент. Ние съблюдаваме разпоредбите, както желаят нашите съперници ". Това разгласи Йордан Лечков пред bTV по отношение на вписването на Михаил Касабов като представляващ БФС.


" Мога да попитам господин Бербатов дали се познава с шефката на ТР, дори се срещат постоянно. Това е реалност. От през вчерашния ден разбирам, че Мишо Касабов е новият претендент за президент на тази клика. Уважаемият сътрудник Мишо Касабов е работил самосиндикално. Ние се учим от нашите неточности, от 2019 година. Има си ред. Аз съм на мнение, че той не е нарушил закона, откакто ТР го е вписал. Аз почитам решенията на Търговския указател. Наше право е да апелираме. Имаме постоянно определен президент 2021 година. Дали това нещо не е преднамерено направено. Виждам, че и отсрещната страна се разединиха ", добави Лечков.

Той разяснява дали има опция Борислав Михайлов още веднъж да отдръпна оставката си, както го направи преди три години. " Доколкото знам и доколкото го познавам - не. Има наследници, футболни хора. Като виждам по какъв начин се разединяват, да взема да поддържа Бербатов. Аз няма да се кандидатирам. Ще поддържа всеки претендент, който подсигурява, че ще подсигурява построяването на Националния стадион. Лечков няма да се кандидатира, Костадинов няма да се кандидатира, те почнаха да се карат ", сподели Лечков и на няколко пъти повтори, че сегашното управление на БФС няма да има личен претендент на идния Конгрес.

Той отхвърли някогашният състезателен министър Красен Кралев да е чест клиент в Националната футболна база в Бояна. " Аз не съм го виждал там, само че дори и да е идвал, какво неприятно има? ", попита Лечков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР