Изолирани“ торнада може да са на път да ударят Обединеното

...
Изолирани“ торнада може да са на път да ударят Обединеното
Коментари Харесай

Спешно предупреждение за торнадо за Обединеното кралство, тъй като експертите за бури издават предупреждение за „тежко време“

„ Изолирани “ торнада може да са на път да ударят Обединеното кралство, защото метеорологичните специалисти издадоха незабавно предизвестие за изложените на риск британци.

Torro, който следи интензивността на торнадо, сподели: „ Едно или две къси торнада не могат да бъдат изключени, като се има поради интензивното отрязване на ниски равнища, изключително над северна и западна Шотландия. “ Предвидено е и по-широко предизвестие за тежко време за бурни ветрове място до 17:00 ч. през днешния ден за огромна област, обхващаща Шотландия, Северна Ирландия и някои елементи от Северна Англия.

Силните ветрове евентуално ще доближат скорости от 60-80mph над елементи от Северна и Западна Шотландия и 50-60mph другаде, с невисок риск от 70 благи в час на „ едно или две места “, прибавиха синоптиците.

В Обединеното кралство се оповестява за към 30 торнада годишно, съгласно Метеорологичната работа. Те нормално са дребни и къси -живеят, само че могат да причинят структурни вреди, в случай че преминат над застроени площи. Торнадо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР