Изображение: Тръбна бомба, направена от Греъм Изображение: В дома на

...
Изображение: Тръбна бомба, направена от Греъм Изображение: В дома на
Коментари Харесай

Ляв анархист, виновен за терористични престъпления, след като обяви, че е искал да убие депутати

Изображение: Тръбна бомба, направена от Греъм Изображение: В дома на Греъм е намерено тайнище с химикали Изображение: Той организира опити в задната си градина

Греъм прави видео дневници, в които той се записва със слушалки и приказва в камерата от спалнята си, с плюшено мече на леглото зад него.

Той беше стимулиран от ненавист към държавното управление, което виждаше като потискащи хората от работническата класа и е развил екологични опасения по отношение на замърсяването, унищожаването на горите и употребата на естествени запаси.

Носейки тениска и очила, той сподели в един миг: „ Аз съм получих всичко належащо, с цел да стартира моята гражданска война. "

Греъм сподели на полицията, че е " ляв ", само че " по-скоро като анархист ", добавяйки: " Не ми харесва концепцията за централен надзор и аз в действителност не одобрявам монархията. "

Неговото идеално държавно управление би било с размера на " Мърсисайд или Ливърпул ", сподели той, добавяйки, че поддържа Зелената партия и е " природозащитник ", който не харесва методът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР