Изображение: Свободна Палестина“, написано върху кенотафа на Рочдейл Ще бъдат

...
Изображение: Свободна Палестина“, написано върху кенотафа на Рочдейл Ще бъдат
Коментари Харесай

Войната на Израел и Хамас: Кенотафът на Рочдейл е намазан с „Свободна Палестина“ преди Деня на примирието

Изображение: „ Свободна Палестина “, написано върху кенотафа на Рочдейл Ще бъдат ли неразрешени маршовете в поддръжка на Палестина в Деня на примирието?

В събота вътрешният министър сподели, че всеки, който вандализира Кенотафа в централен Лондон в Деня на примирието, " би трябвало да бъде вкаран в затворническа килия по-бързо, в сравнение с краката му могат да допрян земята ".

Говорейки извънредно за Sky News, тя сподели, че не желае да " подкопават " полицейския развой, като не разрешават про-палестинските митинги, планувани за Деня на примирието идващия уикенд, само че това държание по време на шествията е " извънредно презряно ".

Хиляди стачкуваха през последните седмици поради гибелта на палестинци в Израел -Войната на Хамас, с 11 ареста по време на четвъртата седмица на митинги предходната събота, когато беше позволена заповед за разпространяване.

Петима души също бяха задържани на пропалестински митинг на гара Кингс Крос в Лондон в петък. < /p>

Не са планувани демонстрации в Лондон за възпоменателната неделя, когато ветерани минават около Кенотафа, а политици и кралски особи поставят венци.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР