Лиза Кудроу, отпразнувана от колежките й от Приятели Дженифър Анистън и Кортни Кокс на нейния 60-ти рожден ден

...
Изображение: Снимка: Instagram @lisakudrow Кудроу, който е учил биология в
Коментари Харесай

Изображение: Снимка: Instagram @lisakudrow

Кудроу, който е учил биология в университета, преди да постигне световна слава в Приятели, играе привлекателна и ексцентрична Фийби Бъфе .

Тя пожъна успех във филми, включително култовата класика „Гимназиална среща на Роми и Мишел“ и други телевизионни предавания, включително „Завръщането“, „Космическа сила“ и „Чувствай се добре“.

Анистън, 54, която изигра Рейчъл Грийн в „Приятели“, написа: „Моля, присъединете се към мен в честването на един от любимите ми хора на планетата. ЛИЗА КУДРОУ!!

„Тя беше мой приятел и мое семейство от почти 30 невероятни години . Ценя те... Обичам те, моя сладка Флуш.

„Един от най-талантливите комици/актьори, с които съм имал голямата чест да работя през всичките тези славни години и още предстоящи! Честит рожден ден на Лиза!“

Всички знаменитости, които принц Хари споменава в Spare - от Spice Girls до Кортни Кокс и супермодели

One от снимките, които Анистън сподели, е от тяхната реклама за списание Milk от 1996 г., с двойката спортни млечни мустаци.

Кудроу отговори: „Моя Joooiest Joooo, обичам те повече от моя скъп приятел завинаги!“

Вижте това публикувайте в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Анистън (@jenniferaniston)

Кокс, 59, която изигра невротична, но привлекателна Моника Гелър в „Приятели“, каза: „Честит рожден ден, моя плячка. Това е вторият ми опит: ChatGPT не ти даде почти толкова любов, която изпитвам към теб.

„Ти си най-умният, най-забавният, най-внимателният човек. Винаги се чувствам видян и обичан, когато m около теб. Това е подаръкът, който правиш на тези, които обичаш.“

Кудроу отговори: „О, Кахут. Обичам те толкова много и познай какво? Винаги се чувствам видян от теб.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кортни Кокс (@courteneycoxofficial)

Кудроу сподели история в Instagram как тя духа свещички върху торта с голям букет цветя в предната част на кадъра, със съобщението: „Благодаря за всички пожелания за честит рожден ден. Това пожелание е за всички вас!“< /p>

Актьори от САЩ, а също и звезди в хитовия сериал.

Изображение: Приятели: Реюнионът. Снимка: Sky/ Warner Media/HBO

През 2021 г. за първи път актьорският състав беше заедно на екрана от 17 години.

Приятели, който се фокусира върху група от шест 20-годишни, живеещи в Ню Йорк беше излъчен за първи път на 22 септември 1994 г., оставайки на нашите екрани в продължение на 10 сезона, като последният епизод беше излъчен на 6 май 2004 г.

Феномен на поп културата и едно от най-успешните телевизионни предавания за всички времена се казва, че никога не си на повече от 20 минути от повторение някъде по света.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР