Изображение: Полицията в Джорджия казва, че най-накрая е идентифицирала младото

...
Изображение: Полицията в Джорджия казва, че най-накрая е идентифицирала младото
Коментари Харесай

Джорджия: 5-годишно момиче, чието тяло е намерено скрито в бетон, идентифицирано след 35 години

Изображение: Полицията в Джорджия споделя, че най-сетне е идентифицирала младото момиче. Снимка: AP

Майката на момичето, 56-годишната Евелин Одом, и Юлистър Сандърс, нейният другар по това време, бяха задържани в четвъртък и останаха в ареста в понеделник.

Голямо жури повдигна обвинявания и двамата по обвинявания в незаконно ликвидиране, свирепост първа степен към деца, укриване на гибел и други обвинявания.

Шериф Карл Джеймс, който беше един от детективите, изпратени на мястото на престъплението оня ден, сподели, че „ в действителност е бил не сме готови за това, което щяхме да намерим ".

Полицаите откриха кутия, скрита в бетона с чанта. Вътре в тази чанта имаше тяло на дете, увито в одеяло.

Г-н Джеймс сподели, че казусът постоянно е бил от необикновен интерес за него и че през десетилетията следователите са следвали стотици следи и препоръки, множеството от които водещи на никое място.

Минаха десетилетия, като управляващите не съумяха да свържат останките с изчезнали деца и единствено копие на вестник The Albany Herald, открито наоколо, дава диря за произхода на детето.

Прочетете повече от Sky News:
Тийнейджър „ пребит до гибел от навалица, откакто се застъпи за унизен другар “
Вулкан в Исландия: Колко огромно може да бъде изригването?
Разследване на ликвидиране, откакто „ обичливият “ татко е открит мъртъв

През декември предходната година чиновниците още веднъж насочиха обществен апел за всякаква информация с предложение за премия от $5000 (£4070) от неизвестен донор.

След това една жена се обади през януари тази година година с сериозен съвет.

„ Тя знаеше, че е имало дете, което е изчезнало и че майка й е споделила, че детето е отишло да живее с татко си “, сподели господин Seacrist.

„ Този ​​човек в никакъв случай не е вярвал в действителност на тази история. “

Този съвет оказа помощ на следователите най-сетне да разпознават младата Кениата и да издигнат обвинявания за гибелта й.

Той не пожела да разяснява вероятен претекст или по какъв начин е умряло момичето, макар че новинарските издания оповестяват, че обвинителният акт споделя, че детето е умряло, откакто стъпалата и краката й са били потопени в гореща вода.

Окръжният прокурор Грег Едуардс сподели: „ Вярваме, че има доказателства отвън рационално подозрение, което ще докара до намиране на правдивост за Kenyatta. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР