Убийствата на Гилго Бийч: Заподозрян Рекс Хойерман в съда, докато възрастните му деца „плачат, докато спят“

...
Изображение: (отляво) Мелиса Бартелеми, Меган Уотърман и Амбър Лин Костело.
Коментари Харесай

Изображение: (отляво) Мелиса Бартелеми, Меган Уотърман и Амбър Лин Костело. Снимка: Полицията на окръг Съфолк

Хойерман също е заподозрян в убийството на четвърта жена, Морийн Брейнард-Барнс, която изчезна през 2007 г.

Останките й бяха открити заровени покрай същия участък от магистрала близо до Гилго в Лонг Айлънд Плаж като другите жени през декември 2010 г.

Мястото е от другата страна на залива от Massapequa Park, където Heuermann е израснал и е живял десетилетия в дома си от детството.

Групата от жени, всички секс работници, бяха известни като Четворката на Гилго и откриването на телата им породи страхове за сериен убиец в района.

Историята на майка, която търси изчезналата си дъщеря, която също може да е жертва на същия убиец, беше в основата на криминален сериал на Netflix, наречен „Изгубени момичета“.

Общо 11 тела бяха открити от следователите, изхвърлени по плажа Гилго в продължение на около две години.

Изображение: Селфита, които изглежда са направени от Heuermann. Снимки: Окръжен съд в Съфолк

„Третирани като животни“

Говорейки за травмата от изпитанието след ареста на Хойерман, 59-годишната г-жа Елеръп каза пред New York Post: „Децата ми плачат, докато спят. Искам да кажа, те не са деца. Те са пораснали възрастни, но те са мои деца, а синът ми има увреждания в развитието и се разплака, докато спи.“

Тя също каза, че самата тя е преживявала „безпокойство“, добавяйки: „Събудих се посред нощ, треперейки.“

И двете възрастни деца живеят в дома на семейството. The Post каза, че синът й е на 33, докато дъщеря й, Виктория Хойерман, на 26, каза, че се чувства „нечовешка“ след ареста.

Адвокатът на г-жа Елеръп Боб Македонио добави: „Тя имаше предвид това, което те Направих им и семейството дори не е човешко. Те бяха просто пълни животни. Отнасяха се с тях като с животни."

Изображение: Властите извършват разследване в дома на Хойерман в Масапекуа Парк, Ню Йорк. Снимка: AP

Разследващите прекараха 12 дни в претърсване на имота за доказателства и Аса Елеруп каза пред Post, че когато на семейството е било разрешено да се върне, резиденцията е била почти негодна за живеене.

Полицейското претърсване включва разкопаване двора, демонтиране на веранда и оранжерия и премахване на много от съдържанието на къщата за тестване.

Тя каза, че вещите са били струпани на купчини, част от банята й е била отрязана и мебелите са били счупени.

„Диванът ми беше напълно нарязан. Дори не знам дали има някакви части от дивана“, каза г-жа Елеръп.

Прокурорите споделят „осем терабайта материал“

Адвокатът на възрастните деца на Хойерман, Вес Митев, каза, че те обмислят да предприемат съдебни действия срещу полицията за „жалкото и грубо водене на разследването, което преобърна живота им, дома им, самия им статус в социалната йерархия“ .

„В бързината и усърдието да арестуваме г-н Хойерман смятаме, че са били направени някои неща, които не е трябвало да бъдат правени“, добави той.

Междувременно прокурорите казаха в съдебно заседание те са дали на адвоката на Heuermann осем терабайта материал - това е еквивалентът на около 2500 страници записи, заедно с около 100 часа видео за наблюдение, записано извън дома и офиса на заподозрения.

Изображение: Heuermann беше видян на CCTV в магазин за мобилни телефони в Манхатън през май. Снимка: Окръжен съд в Съфолк

Окръжният прокурор Рей Тиърни каза, че това са част от доказателствата, събрани след откриването на телата на четирите жени.

Хойерман се призна за невинен при първото си явяване в съда миналия месец и беше задържан под стража без възможност за освобождаване под гаранция.

Неговият адвокат каза, че обвиняемият отрича да е извършил престъпленията.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР