Изображение: Морийн Липман Колегата актриса Трейси-Ан Оберман каза на същото

...
Изображение: Морийн Липман Колегата актриса Трейси-Ан Оберман каза на същото
Коментари Харесай

Актрисата от Coronation Street каза, че ITV предлага сигурност за защита срещу антисемитски атаки

Изображение: Морийн Липман

Колегата актриса Трейси-Ан Оберман сподели на същото събитие, че спомагателна сигурност е била въведена и в нейната версия на Венецианския търговец от Уилям Шекспир.

Бившата актриса от EastEnders сподели: „ През последната седмица продукцията трябваше да има хора по сигурността, които да следят нещата. Това е като антиутопичен призрачен сън.

„ Евреин актриса, която играе пиеса за антисемитизма, който би трябвало да бъде предпазен поради мразещите евреите екстремисти.

„ Както сподели един рецензент, „ написано през 1600 година, действието се развива през 1936 година, както е настоящо през днешния ден през 2023 година “ Ain Това не е истината. "

Изображение: Трейси-Ан Оберман

Дейм Морийн по-рано беше подлагала на критика групата Artists for Palestine UK, която разгласява писмо, обвиняващо Израел във военни закононарушения в Газа.

Прочетете още вести от развлеченията:
Десет разкрития от книгата на Бритни Спиърс
Комикът получи явен скенер за рак
Бивш разбойник, който „ имал връзки с близнаците Край “, умря на 64 години

< p> „ Когато бебетата са били убивани, дамите са били влачени за косите им и едно семейство е имало извадени очи и отрязани пръсти пред децата си – в действителност ли считат, че израелските блокади на границата с региона на Газа са опрощение за сходни актове на принуждение? " беше споделила тя.

„ Тези фанатици, подписващи се, нямат ли нито душа, нито разум? “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР