Изображение: Дениз Онона на подиума на Marine Serre. Снимка: AP

...
Изображение: Дениз Онона на подиума на Marine Serre. Снимка: AP
Коментари Харесай

Подобната на Кейт Мос Дениз Онона обсъжда травмираща автомобилна катастрофа, след като се удиви на Седмицата на модата в Париж

Изображение: Дениз Онона на подиума на Marine Serre. Снимка: AP

Облечена в тесни черни кожени панталони, свежа бяла риза и напуснато черно кожено яке, тя накара публиката да търши за мобилните си телефони, вярвайки, че ще се появи на стилния подиум.

Описана в нейния акаунт в Instagram - @iamnotkatemoss - като " най-хубавия в света тип на Кейт Мос ", нейните фотоси демонстрират, че копира известни изяви и реклами на стилния подиум от същинската Кейт Мос.

Акаунтът има над 70 000 почитатели, в това число няколко акаунта на почитатели на Кейт Мос, само че не и на самия прочут модел.

Подобен трик при поглъщането на Манчестър от Chanel предходната година видя Ohnona на фотография по какъв начин яде McDonald's, мигане към необятно рекламирания коментар на Мос от 2009 година, „ Нищо усетът е толкоз добър, колкото и чувството за кльощава ".

Онона сподели пред програмата Today на BBC Radio 4, че тежката автомобилна злополука, в която е взела участие, когато е била единствено на 18, й е оставила белези по лицето, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР