Изневярата е може би най-честата причина за край на една

...
Изневярата е може би най-честата причина за край на една
Коментари Харесай

Четири негови извинения, на които да не вярвате, ако ви е изневерил

Изневярата е може би най-честата причина за завършек на една връзка, защото по-късно стартирате да не вярвате на колегата си, както преди. Съмнявате се във всяка негова дума и не знаете по какъв начин да продължите.

И по този начин, хванали сте половинката си в провинение. Мислехте ли, че това е краят? Не! Драмата едвам стартира. Когато бъдат хванати в невярност, някои хора постоянно стартират да се отбраняват, вместо да се извинят. Те вършат и споделят всичко, което могат, с цел да наподобяват по-малко неприятен човек.

Но без значение какво споделят, доста от тях пробват просто да прикрият изневярата си или да се опитат да извърнат нещата против вас. Каквато и да е повода за изневярата, някои хора ще се опитат да избегнат поемането на отговорност за дейностите си.

И по този начин, ето четири извинения, които измамниците могат да употребяват, на които да не вярвате:

„ Не желаех да те нараня. “

Нараняването е било несъзнателно? Тайните мобилни телефони, профилите за запознанства, отклонените финанси и тайните връзки не са неволни. Фактът, че сте разбрали за това, е несъзнателно. Много преди да схванат, че са им изневерили, предадените сътрудници нормално усещат, че нещо не е наред в връзките им. Те виждат прочувствената и от време на време физическа разлъка, което ги кара да се чудят какво се случва и да търсят отговори.

„ Не ми обръщаше внимание. “

Той е търсил внимание другаде, тъй като вие самите не сте им обръщали такова. Сигурно ще бъдете милионер, в случай че получавате монета за всякога, когато някой каже това на колегата си. В една връзка неналичието на внимание може да докара до съществени проблеми. Добрият сътрудник, въпреки това, би се справил с това като възрастен. Той или ще ви каже истината непосредствено, или ще опита да поддържа връзка повече с вас. Такъв човек би ви споделил авансово дали желае да приключи връзката си с вас или желае да оправи нещата. Само слабият човек изневерява и упреква неналичието на внимание.

„ Беше единствено веднъж. “

Когато мъжете са хванати в крачка, нямат различен избор, с изключение на да се опитат да оправдаят дейностите си. Те евентуално ще настояват, че прегрешението им се е случило един път и всичко ще бъде наред сред вас. Няма значение дали сътрудникът ви е изневерил един път или няколко пъти. Изневярата включва огромна доза машинация. В резултат на това стартирате да не вярвате на всичко, което сътрудникът ви споделя, тъй като ви е извънредно мъчно. Твърде късно е. Щетите към този момент са нанесени.

„ Това беше неточност. “

Има две гледни точки по въпроса. Ако измамникът признае, че е позволил същинска неточност, имате опция да приемете или отхвърлите завръщането на колегата си. Няма универсално решение за справяне с изневярата във взаимоотношенията. Възможно е историята да приключи щастливо и сътрудникът ви в никакъв случай повече да не изневерява. Въпреки това, в случай че се употребява едно и също опрощение след всеки случай на невярност, би трябвало да осъзнаете, че има единствено едно решение: зарежете колегата си. Той няма да се промени, колкото и да се залъгвате.

Сега, откакто разкрихте оправданията на измамника, ще можете да преминете към последващо равнище. Този път евентуално ще бъдете малко по-предпазливи за това с кого ще излезете, тъй като сте се научили да не вярвате на всичко просто по този начин.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР