Изневярата – едно от най-гадните неща, които може да ти

...
Изневярата – едно от най-гадните неща, които може да ти
Коментари Харесай

Трите зодии, които никога не прощават изневярата

Изневярата – едно от най-гадните неща, които може да ти се случат, изключително в случай че си бясно влюбена в неверника. И макар че някои хора могат да простят и не помнят, не всеки е кадърен на това.

via GIPHY

Има три зодии в хороскопа, чиито представители доста рядко могат да преглътнат гордостта си и да простят измяната. Ето кои са те:

Лъв

Лъвовете са прекомерно горди, с цел да простят. И тук даже не става въпрос за засегнато сърце или горест, а за унижението, което е изпитал Лъвът. Представителите на тази зодия в никакъв случай няма да преглътнат изневярата – даже да обичат неверника с цялото си сърце.

Рак

Представителите на тази зодия са прочувствени и елементарно раними персони. Те също не простят изневярата, само че не поради нараненото си самочувствие, а поради разрушеното си сърце. Дори да не изостави провинилата се половинка, Ракът в никакъв случай няма да разреши стореното да се не помни.

Козирог

Козирогът не прости. Опитите да бъде принуден да елементарни могат да единствено да го ядосат. Почувстват ли се предадени, представителите на тази зодия в никакъв случай не не помнят измяната, а отмъщението е обичаният им отговор.

И още неверници:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР