Изневерявал съм от глупост. Няма лек за това да осъзнаеш,

...
Изневерявал съм от глупост. Няма лек за това да осъзнаеш,
Коментари Харесай

Митака от София ден и нощ си скубе косите за Джулия

" Изневерявал съм от нелепост. Няма лек за това да осъзнаеш, че си трошиш главата поради твоя неточност. Не можеш да се примириш и това е най-голямата болежка. Да осъзнаеш, че си изгубил нещо поради друго нещо, което не си е заслужавало " - призна риалити героят Кристиан Кирилов в откровена изповед пред Ива Иванова в нейния онлайн подкаст.

Познатият като Митака от сериала " София денонощно " бабанка даде да се разбере, че съжалява за връзката си със сексбомбата от " Игри на волята " Денислава. 

С русокосата хубавица от племето " Старейшини " Кристиан изкарва няколко месеца любовна връзка. Пламенната обич с дъщерята на " змията " Виолета Стайкова от племето " Гладиатори " в риалити формата бързо се трансформира в пепел.

Краткият романс е мотив за мачото да премисли държанието си към към момента законната му брачна половинка - фолкпевицата Джулия и на глас да признае, че съжалява за кръшкането със знойната Дени.

" Аз още я претърпявам ", изповядва Кристиан, очевидно визирайки своята брачна половинка Джулия. " Ако би трябвало да съм почтен, не ми е минало и не мисля, че ще ми мине в миналото. Когато е била същинска любовта, не знам дали ще мога да го преживея в миналото. Добре че имам две кучета да ме гушкат ", споделя още Кирилов, който в този момент се занимава с търговия на първокласни коли.

" Цяло лято съм самичък, обаче не ми се занимава. Не вървя да диря, то единствено ще си пристигна ", проучва още мачото, който се похвали, че всеки ден му пишат най-малко по 150-200 дами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР