Изнесената приемна на омбудсмана Борислав Стаматов и днес, 02.11.2022 г.,

...
Изнесената приемна на омбудсмана Борислав Стаматов и днес, 02.11.2022 г.,
Коментари Харесай

И днес омбудсманът на Пловдив приема жалби и сигнали на Глав...

Изнесената приемна на омбудсмана Борислав Стаматов и през днешния ден, 02.11.2022 година, чака пловдивчани на основната улица в Пловдив, тъкмо пред фонтана на пл. Стефан Стамболов, заяви Общественият медиатор. 

На място ще се одобряват сигнали и тъжби персонално от инж. Борислав Стаматов, Обществен медиатор на територията на община Пловдив и от основен специалист към институцията. Същите могат да бъдат писмени (лично направени от гражданите) или устни, за което на място ще бъде попълван протокол след извършен прелиминарен диалог.

Предвидено е приемната да работи всяка сряда от 14:00 ч. до 16:00 ч. като се употребяват слънчевите дни до края на м. ноември 2022 година, а при триумф на самодейността, приемната може да работи и през други дни на седмицата, както и да бъде възобновена и през идната 2023 година

Припомняме, че институцията на Обществения медиатор на територията на община Пловдив през изтеклите години с изключение на ежедневно настояща приемна в постройката на Общински съвет – Пловдив на адрес: ул. „ Авксентий Велешки “ 20, ет. 1, е провеждала и мобилни приемни при форсмажорни условия, а по този начин също и изнесени приемни в постройките на районните кметства. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР