Изненадващото изгонване на Big Brother на знаменитостите през задната врата

...
Изненадващото изгонване на Big Brother на знаменитостите през задната врата
Коментари Харесай

Тайната грешка при изгонването на Big Brother на знаменитости кара шефовете на ITV да се страхуват от изтичане на информация

Изненадващото изпъждане на Big Brother на звездите през задната врата за малко да се обърка пагубно, откакто огромна неточност съвсем извади котката от торбата.

Шоковото излизане ще бъде излъчен в шоуто довечера, като на Луис Уолш, Никита Кузмин, Фърн Бритън, Брадли Ричс, Колсън Смит или Дейвид Потс ще бъде казано, че времето им е изтекло. Преди нощес и шестимата останали съквартиранти бяха с усещането, че са стигнали до финала на Celebrity Big Brother - само че следва поврат.

Съквартирантът към този момент се крие, като самоличността им е разкрита се пази в загадка, само че съвсем се измъкна по време на неочакваното бягство, беше обявено. Знаменитостта напусна шпионската къща в сряда вечерта без аудитория онлайн, която да ги посрещне назад във външния свят.

Продуцентите анулираха предаването онлайн на шоуто и покриха прозореца към галерията в Late and Live студио, тъй че член на публиката не можеше да надникне, до момента в който ги измъкваха. Но се твърди, че нещата в действителност са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР