Изненадващо се забавят нещата в бургаския съд, доколкото разбирам от

...
Изненадващо се забавят нещата в бургаския съд, доколкото разбирам от
Коментари Харесай

Велико Минков: Бургаският съд много се бави, никога не съм виждал сина си

" Изненадващо се забавят нещата в бургаския съд, доколкото запознат съм юристите, че обикновени неща не се случват със седмици, а това е безпределно дълго проточване за едно бебе, за решаването на ориста му. Аз съм му татко и в никакъв случай не съм го виждал! ", сподели Велико Минков пред Българска национална телевизия.

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков, който е татко на едно от децата на задържаната за убийството на брачна половинка си Пейо - Габриела Славова води гражданско дело за определяне на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския областен съд още от преди детето да се роди. По силата на презумпцията за бащинство, починалият Пейо Пеев е станал татко на Кристиян, поради качеството си на брачен партньор на майката Габриела Славова.

След като Софийският административен съд отсрочи делото заведено от Габриела Славова, с което оспорва заповедта за настаняване на бебето при родителите на Пейо Пеев, биологичният татко на бебето - Велико Минев съобщи, че се надява скоро да стане страна и по това дело. Както и че се надява съдът да не почете настояването на Габриела Славова.

Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова бяха арестувани за жестокото убийството на Пейо Пеев на 18 януари тази година.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР