Изненадващо от партия „Воля” започнаха политическия сезон с искане на

...
Изненадващо от партия „Воля” започнаха политическия сезон с искане на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Този парламент и това правителство да си ходят

Изненадващо от партия „ Воля” започнаха политическия сезон с искане на избор на съмнение. Те се позоваха на препредавани думи на премиера, че щял да подаде оставка, в случай че 300 души стачкуват против него.

Ще желаеме този парламент и това държавно управление да си вървят. Направо Борисов да си подава оставката и да ди върви, ще има 300 души. Бихме инициирали (вот – б.ред.), още малко чакаме – за изцяло ръководство. Има ли нещо обикновено в тази страна?”, разяснява ръководителят на „ Воля” Веселин Марешки.

От ГЕРБ не се тормозиха от заканата и оповестиха, че препредаваните думи на Борисов са подправена вест. Поискаха обаче отговор – дали опозицията желае кабинетът да падне в навечерието на европейското председателство.

„ Те не могат да го предизвикват, тъй като са 10 индивида и единствено могат да са маша на Българска социалистическа партия, каквато са”, разяснява Тома Биков от ГЕРБ.

От Българска социалистическа партия отхвърлиха да се крият зад различен, само че утвърдиха концепцията на „ Воля” .

„ То не бяха суджуци, кавги - за каквото и да се изиска избор, има съображение. Ние и бихме подкрепили, и бихме инициирали (вот на съмнение – б.ред.)”, съобщи депутатът от левицата Георги Гьоков.

А от Движение за права и свободи споделиха, че не знаят за самодейността, само че биха се присъединили в диалози.

Все още никой не е споделил по кое време може да бъде импортиран този избор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР