Изненадващо опровержение на написаната от Ирина (Рая Пеева) статия ще

...
Изненадващо опровержение на написаната от Ирина (Рая Пеева) статия ще
Коментари Харесай

Георги търси истината в „Ягодова луна“

Изненадващо опровергаване на написаната от Ирина (Рая Пеева) публикация ще донесе задоволство на Георги (Александър Сано), Любо (Асен Блатечки) и Светла (Стефка Янорова) в идния епизод на „ Ягодова луна “ на 21 април от 22:00 часа по Нова телевизия. Пламъкът правдивост ще пристигна от непредвиден очевидец, който ще се обърне към редакцията на онлайн изданието, в което работи амбициозната журналистка.

Междувременно Георги, воден от желанието си да открие истината, стартира лично следствие на пожара, натъквайки се на непредвидена улика. Големият въпрос е каква неправда, предизвикала пожара, ще му подскаже тя и за какво това ще върне мислите му към подозренията за гибелта на татко му Димитър.

Рая (Радина Боршош) и Ангел (Христо Мутафчиев) убеждават Любо да одобри поканата за обяд. Както всички чакат, Боян ще се държи чудесно, поднасяйки още веднъж извиненията си към младото момиче и татко й със безценен подарък.

Един от най-тайнствените персонажи в „ Ягодова луна “ – Цвета (Невена Бозукова) още веднъж ще опита да стигне до Ангел и да изиска дължимото. След следващия отвод на предприемача, макар заканите от нейна страна, тя ще бъде принудена да смени тактиката и да направи нов проект за деяние.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР