Изненадващо е, че служебният адвокат напусна защитата на Мартин Трифонов,

...
Изненадващо е, че служебният адвокат напусна защитата на Мартин Трифонов,
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Мартин осъзнава какво е направил, но не му се струва необичайно


Изненадващо е, че служебният юрист напусна отбраната на Мартин Трифонов, тъй като той не носи отговорност, че е бил определен. Може би той е татко и не желае да пази ликвидиране, осъществено по сходен метод. Това съобщи специалистът по национална и интернационална сигурност и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи проф. доктор Николай Радулов в утринния блок на БТВ.

"Проблемът в закононарушенията, които разясняваме се състои в това, че всички причинители са имали доста съществено престъпно досие. Той е бил прочут на полицията и тя е трябвало да го следи. Било е несъмнено, че още веднъж ще извърши закононарушение ", сподели още той.

"Средствата, които дадоха за акцията по издирването му са в пъти повече, от парите, които можеше да се дадат за наблюдаване. Има 700 наказани, за които властта не знае къде са ", добави проф. доктор Радулов.

"Мартин Трифонов осъзнава какво е направил, само че не му се коства извънредно. Той съжалява, тъй като в случай че не го беше направил, нямаше да бъде задържан ", разяснява специалистът.

"И при юристите, които също са хора, има битка на претекстове ", добави по тематиката някогашният шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев.

"Криминализацията на обществото се ускорява. Има скок на половите закононарушения с 10%. Имаше информация, че Мартин е импотентен ", разяснява той.

"Химическата кастрация я има в доста страни, даже и в прилежаща Северна Македония ", приключи Стойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР