Изненади на кило: Днес тези зодии ще улучат късмета. Това

...
Изненади на кило: Днес тези зодии ще улучат късмета. Това
Коментари Харесай

Изненади на кило: Днес тези зодии ще улучат късмета

Изненади на кило: Днес тези зодии ще улучат шанса. Това е предначертал за вас хороскопът за днешната първа есенна събота. Какво още вещаят звездите, вижте:
Хороскоп за събота, 23 септемвриОвен
Днешният ден е ден на изненади – и хубави, и неприятни. Във Ваше неявяване са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш другар ще Ви покаже същинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите завършек на тези нездрави връзки. Ще получите значими уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи обстановки.
Телец
Сложно ще бъде през днешния ден за Вашия обичан човек да направи избор сред хубаво и значимо, а и сред забавно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата в случай че ще и да се наложи да организирате специфични мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа – от блатото да се наложи да дърпате хипопотам…
Близнаци
Постарайте се през днешния ден да не проявявате интензивност и изобщо нищо да не предприемате за смяна и възстановяване на вашите връзки. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за сходна активност. Ако Вашата половинка е обхваната от хрумвания за сходна активност, дано тя да работи и да прави измененията! И в случай че има нещо неправилно, дано тежи на нейната съвест…
Рак
Днес ще имате време за всичко, с изключение на за фамилията и за персоналния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, само че от друга, през този ден ще свършите толкоз доста, че по-късно ще имате опция да отделяте на афектираните доста повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.
Лъв
През този ден Вашия обичан човек с нещо ще Ви изплаши. И дори е допустимо да направи това много мощно. Даже е допустимо той по този начин да се майтапи малко самобитно. Затова в случай че се убедите, че нищо ужасно всъшност не е станало, не бързайте да му покажете своето отегчение. За всичко има време!
Дева
Напрегнат ден. Личните връзки навлизат в комплицирана фаза и с цел да се стигне до сериозен спор, е задоволителна единствено дребна искрица различие. Конфликти ще има даже и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще съумеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви комплицирани проекти за този ден: вероятността да съумеете да ги реализирате, не е задоволително огромна. Пестете силата си и не започвайте огромни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.
Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
Стрелец
Острите несъгласия през днешния ден ще се смекчават или отстраняват. Всякакви контакти ще протичат по-хармонично и свободно, в непринудена конюнктура. Общувайки с другари, а дори и с съперници, подчертайте това, което ви сплотява и не предизвиквайте никого без последна нужда. В далечното бъдеще през този ден ще сте склонни да гледате с оптимизъм и вяра. Недостатъците ще се окажат по-търпими а компликациите – преодолими. Това е прелестен миг за образуване на другарски срещи, включително всевъзможни игри и вечер на спомените.
Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.
Водолей
Днес може да възникне спор сред Вашия обичан човек и Ваш другар, а тъкмо Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, забавно и завладяващо занимания, само че различен излаз за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.
Риби
Събитията се развиват толкоз бързо, че и да желаете да се приспособите към ритъма им на смяна, няма да можете. В резултат денят ще се окаже под напрежение, и не доста прелестен. Много мислите за това, с което не сте съумели, само че забравяте за своите достижения, а заобикалящите не бързат, а и не желаят да Ви ги припомнят. Отбелязвайки всичко свършено в своя всекидневник, вечерта сами ще се удивите от количеството на свършените неща. Ще се появят забавни хрумвания, само че няма да Ви стигне възторг, с цел да се опитате да ги реализирате. За страдание никой не бърза да подели с Вас жинената си сила и оптимизъм, въпреки че връзките Ви с другите хора са положителни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР