Изненада ме, че излязоха и хвърлиха обвинения срещу мен и

...
Изненада ме, че излязоха и хвърлиха обвинения срещу мен и
Коментари Харесай

Майката на Даная за доклада на „Медицински надзор“: Някой просто е седнал и излъгал в официален документ

Изненада ме, че излязоха и хвърлиха обвинявания против мен и ИСУЛ. Този път отговорни има и това съм аз, тъй като съм неглижирала положението на детето си, което е невярна информация. Всяка седмица посещавахме ИСУЛ, положението и беше под цялостен котрол, извършени са няколко лекувания. Това каза Ани Стоянова, която през май загуби едно от децата си – Даная в ефира на Българска национална телевизия. 

Изпълнителна агенция „ Медицински контрол “ е подведена от „ Пирогов “. Проверката е направена единствено по документи. Факти, които са проследими са мощно изкривени – един безценен медикамент, който  в „ Пирогов “ нямаха разполагаем, аз го взех от ИСУЛ. Те отхвърлят и споделят, че са го имали разполагаем и е даден от тях. Някой просто е седнал и е излъгал в един формален документ, което е подсъдимо, уточни Стоянова.

По думите ѝ резултатите от инспекцията се е забавила след законовия период.

 

Протоколите от „ Пирогов “ не са взети под внимание. Там написа друго от това, което те споделиха. Обвиненията отиват в ИСУЛ. Това, което аз одобрявам като рецензия е, че има втори удар сред двете визити. Даная удря главта си, посещаваме „ Пирогов “. Те направиха единствено рентген, не направиха скенер. Те не вършат необхдоимото нагледно проучване. Те споделят, че откакто се прибира Даная удря главата си повторно, споделя майката на 15-годишното момиче. 

Случаят „ Даная “ е значим за обществото. Тази система би трябвало да се счупи. Чувствата на майките не са от голяма важност. Тук става въпрос за убит човешки живот и то по време на празници. Когато стигнеш до болница и видиш счупената и порочна система – нищо не можеш да промениш. Даная е облик на цялото ни скапано опазване на здравето , споделя още Стоянова. 

Според Ани Стоянова основаването на детска болница е доста надалеч в бъдещето.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР