изненада феновете си с неочакванa нова песен. Тя се казва

...
изненада феновете си с неочакванa нова песен. Тя се казва
Коментари Харесай

Бионсе с песен в подкрепа на протестите срещу расизма

изненада почитателите си с неочакванa нова ария. Тя се споделя Black Parade и прави дебюта си в в навечерието на Деня на свободата, отбелязващ края на в Съединени американски щати. " Честит празник! Надяваме се да продължим да споделяме наслада и да се радваме едни на друг дори и в разгара на битката. Моля, продължавайте да помните нашата хубост и мощ. "  – написа певицата в Инстаграм – " Black Parade е във ваша чест – за вашия глас и вашата наслада “. Бионсе разгласи, че всички доходи от песента ще отидат за дребни бизнеси на.

 
             

A post shared by (@beyonce) on Jun 19, 2020 at 6:47pm PDT

 

Black Parade е с дълготрайност 4,41 минути и напомня историята на чернокожите, както и полицейското принуждение над тях. " Това, че сте черни е повода те постоянно да са ядосани "  пее 38-годишната певица и приканва за обединяване – " Вдигнете юмруци, покажете черната си обич ".

Новата ария на Бионсе е първата ѝ от 2018 година насам, когато излезе албумът Homecoming. Парчето е в поддръжка на митингите против расизма, които започнаха след убийството на. Още тогава Бионсе разгласява видео в профила си в Инстаграм, с което сподели огорчението от случилото се. 

 
             

A post shared by (@beyonce) on May 29, 2020 at 8:13pm PDT

 

" Съкрушени и отвратени сме...Ако сте бели, черни, кафяви или нещо по средата, сигурна съм, че се чувствате обезверени от расизма в Америка в този момент. "

По-рано този месец пък Бионсе изпрати отворено писмо до министъра на правораздаването в Кентъки. В него приканва за арест на служителите на реда, отговорни за гибелта на Бриана Тейлър. Тя бе простреляна няколко пъти на 20 март, откакто служители на реда нахлуват в дома ѝ, с цел да търсят дилър на опиати, който от дълго време не живее на този адрес.

Бионсе приключва писмото си с това, че всяка гибел на носи със себе си две нещастия - загубата на човешки и живот и неналичието на дейности, с които да бъдат осъдени отговорните.

Автор: Каролина Касабова

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР