Изнасилването е особено тежък случай на престъплението, а убийството е

...
Изнасилването е особено тежък случай на престъплението, а убийството е
Коментари Харесай

Извънредна Информация За Изрода Северин, Който Уби Жестоко Виктория Маринова!

Изнасилването е изключително тежък случай на закононарушението, а убийството е извършенос особена свирепост и по изключително непосилен метод за потърпевшата, се показва от прокуратурата.

Експретизата заключава, че Красимиров е с лека умствена назадничавост и е прочувствено нестабилна персона - емоционален вид, само че може да схваща свойството и смисъла на осъщественото и да управлява постъпките си.

Той е без фундаментални разстройства в базисни сфери от психологичната активност, които да нарушават главните му психологични годности. Затова и може да взе участие в наказателния развой и да схваща смисъла и смисъла на осъществяваните следствени дейности и да схваща смисъла на наложеното наказване.

От прокуратурата показват още, че е осъществена експертиза за това дали откритите още в Германия следи от пострадвания е допустимо да са получени вследствие на оказана от жертвата опозиция.

Северин Красимиров бе арестуван в Германия при осъществяване на издадена от прокуратурата Европейска заповед за задържане и бе екстрадиран в страната ни.

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди вземането на досъдебното произвеждане на специфичен контрол и по него се правят интензивни следствени дейности от екип от прокурори.

До момента са разпитани 30 очевидци и са назначени 19 експертизи. Извършени са голям брой първични и спомагателни огледи на мястото на престъплението и на материални доказателства, както и претърсвания и изземвания. Изискани и получени са информации от мобилните оператори и здравна документи.

Северин Красимиров е с мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР