Изминалият 7-и кръг в Бундеслигата предостави нещо, на което едва

...
Изминалият 7-и кръг в Бундеслигата предостави нещо, на което едва
Коментари Харесай

Гладбах прегази Байерн, но друг тим е с най-много играчи в 11-те на кръга в Германия

Изминалият 7-и кръг в Бундеслигата даде нещо, на което надали ще станем повече очевидци през сезона - домакинска загуба на първенеца Байерн (Мюнхен). И освен това не става дума за нормално проваляне, а тежко такова - 0:3. Заради слабата си форма баварците станаха жертва на проведения отбор на Борусия (Мьонхенгладбах). Справилите се по съвършен метод бранители на “жребчетата” Нико Елведи и Матиас Гинтер справедливо попадат в идеалния състав на Sportal.bg за кръга.

Друг един състав обаче сподели най-хубавото този уикенд. Република България (Лайпциг) разсипа Нюрнберг с 6:0, а резултатът умерено можеше да стигне и до 10:0, в случай че не бяха пропуснати куп положения, измежду които и дузпа, а един път и гредата избави гостите. Логично най-вече футболисти на Разенбалшпорт - цели петима, са отличени за изявите си.

Кръгът ще бъде запомнен и с хеттрика на Пако Алкасер от Борусия (Дортмунд) за към 30 минути на терена против Аугсбург, донесъл триумфа с 4:3.

Новият нападател на Хановер 96 Боби Ууд най-сетне се прояви в позитивна светлина, реализирайки на два пъти за триумфа с 3:1 над Щутгарт.

Лука Йович от Айнтрахт (Франкфурт) пък отчая бранителите на Хофенхайм и вкара значимото второ попадение за успеха с 2:1.

В петъчния мач Иржи Павленка “заключи” вратата на Вердер (Бремен) при семейството против Волфсбург, като отрази всичките изстрели в очертанията и оказа помощ за успеха с 2:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР