Изминалият 24-и кръг в руския шампионат се оказа изключително успешен

...
Изминалият 24-и кръг в руския шампионат се оказа изключително успешен
Коментари Харесай

Двама българи в идеалния кръг в Русия

Изминалият 24-и кръг в съветския шампионат се оказа извънредно сполучлив за българите там. Това са капитанът на националния ни тим Ивелин Попов (Рубин Казан) и най-възрастният измежду избраниците на Петър Хубчев Петър Занев (Амкар Перм).

Двамата попаднаха в идеалната единадесеторка на изданието Soccer.ru за миналия рунд от конкуренцията. А с изявите си в него несъмнено си заслужиха мястото там. Ето и какво написаха за тях от уеб страницата:

"Можеше да има и различен бранител на тази позиция в единадесеторката ни, тъй като Георги Шенников осъществя гол. Но ние избрахме Петър Занев, тъй като неговата асистенция към Аарън Оланаре спомогна да се реализира огромната сензация на кръга и Амкар да победи водача Локомотив Москва. И по тази причина се стопираме точно на българина отляво на защитата. "

Колкото до Попето, текстът от soccer.ru гласеше:

"В Рубин Ивелин Попов работи по метод на върха на офанзивата, който разрешава на наставника Курбан Бердиев да покаже на сътрудника си от Спартак Москва Масимо Карера, че не го е употребявал по най-хубавия метод, до момента в който беше в тима му. За Рубин Попов означи втори гол в три мача, а в Казан несъмнено са щастливи. "

"И изниква въпросът какво би станало през лятото? Дали Рубин ще го откупи, или пък Масимо Карера ще успее да откри място за него в проектите си? Предстои да разберем, изключително откакто има травми в състава на Спартак ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР