Изминаха само две седмици, откакто принцесата на Уелс напусна болницата,

...
Изминаха само две седмици, откакто принцесата на Уелс напусна болницата,
Коментари Харесай

Решителната причина на Кейт Мидълтън да напусне дома си за първи път след операцията в болница

Изминаха единствено две седмици, откогато принцесата на Уелс напусна болничното заведение, откакто претърпя коремна интервенция.

И в символ, че тя възобновяване върви добре, счита се, че Кейт е напуснала дома си в Уиндзор в Аделаида Котидж за първи път, с цел да продължи възобновяване си другаде. Твърди се, че и тя, и принц Уилям, и трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са напуснали лагера си в провинциалното си леговище Амнър Хол в Норфолк. Но какво е предиздвикало Кейт и фамилията да се трансформират ситуацията толкоз скоро след нейното възобновяване? Е, става известно, че това е учебната почивка на децата й.

Триото, което е посещавало Lambrook School, всички са в полусрочна почивка тази седмица - и фамилията на Уелс нормално прекарва ваканцията си в Амнър, което е покрай имението Сандрингам на крал Чарлз. Източник сподели на Daily Mail: „ Катрин се възвръща добре. Тя очакваше с неспокойствие смяната на ситуацията и ще може да си почине умерено в Норфолк, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР