Изминаха почти шест години от неочакваната смърт на Джордж Майкъл

...
Изминаха почти шест години от неочакваната смърт на Джордж Майкъл
Коментари Харесай

George Michael: Portrait of an Artist - всичко, което не знаете за него

Изминаха съвсем шест години от непредвидената гибел на Джордж Майкъл на 53 години заради сърдечна непълнота през 2016 година Сега животът, кариерата и наследството на изключителния поп реализатор са тематика на документалния филм.

Филмът искрено споделя за проблемите и вътрешните несъгласия на Майкъл като актьор и човек, а приятелите и околните му го разказват като великодушен, предан и извънредно прям.
 България изпраща на Украйна зимно облекло за армията 12 окт 2022 | Правителствената осведомителна работа разгласи през днешния ден, че Министерският съвет е взел решение за даване...
 
               

„ Мисля, че той би желал историята да бъде разказана в нейната целокупност “, споделя  за Кени Гос - сантиментален сътрудник на артиста в продължение на 15 години. Гос взе участие във документалната лента наред с доста другари, връстници и сътрудници на Майкъл, в това число Стиви Уондър, Руфъс Уейнрайт, Стивън Фрай, Терънс Трент д'Арби и Пиърс Морган. Самият режисьорът на кино лентата, управител на поп групата  (Джордж Майкъл и Андрю Риджли) е имал дългогодишно другарство с артиста.

64-годишният Гос, който е бил  партньор на поп идола от 1996 до 2009 година, споделя в George Michael: Portrait of an Artist  за компликациите на звездата - борби със звукозаписни компании, карцерът през 1997 година за склоняване към секс в мъжка тоалетна в Бевърли Хилс, приложимост на опиати, обществен секс и шофиране в нетрезво положение.

 
               

„ Всеки има измежду близките си или познава някой, който е зависим или е с меланхолия, или страда по някакъв метод “, споделя Гос, който отбелязва по какъв начин близки и другари на Майкъл са говорили пред камера за тези му прегрешения със съчувствие и схващане, тъй като всички са го обичали " и като човек ”.

„ Изключително е по какъв начин толкоз доста хора приказват главно за неговата благотворителност, изключителна персона и гения му “, добавя Нейпиър-Бел. „ Те приказват за неща, които е направил, които са били глупави или неразумни, или от време на време не доста положителни, само че той беше актьор, а не модел за подражателство. "

Дългогодишният сътрудник на поп звездата споделя пред камерата какъв брой предан е бил  Джордж Майкъл на това да оказва помощ на хората и да се ангажира с благотворителни задачи. Гос към момента управлява благотворителната   " Гос-Майкъл ", която двамата създават: „ Той в действителност вярваше в силата на помощта и внуши това и на мен. И това е нещото, което се пробвам да направя, доколкото мога - да свърша в действителност добра работа с фондацията и да събера доста пари, за да помогна на хората. "



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР