Изминаха почти петнайсет години, откакто Робърт Патинсън направи дебюта си

...
Изминаха почти петнайсет години, откакто Робърт Патинсън направи дебюта си
Коментари Харесай

Официално е: Ето коя е новата половинка на Робърт Патинсън!

Изминаха съвсем петнайсет години, откогато Робърт Патинсън направи дебюта си като Едуард в „ Здрач “ (да, и нас тази информация ни накара да се почувстваме остарели!). 

Ролята на върколак с сантиментална душа направи артиста любим на милиони дами по света, само че все пак любовният му живот в действителността бе надалеч от безавариен. През 2013 година той скъса с Кристен Стюарт (с която си партнираше в „ Здрач “) след нейната обществена невярност с режисьора Рупърт Сандърс, който на собствен ред бе женен за актрисата и модел Либърти Рос.

Виж още: Публиката изригна – Джена Ортега е новият секссимвол! 

За благополучие наподобява, че през днешния ден Роб е оставил разрушеното сърце в предишното. Този месец артистът публично удостовери връзката си с актуалната си половинка – певицата, актриса и модел Суки Уотърхаус. След (според слуховете) няколкогодишен романс дуото най-сетне направи обществения си дебют дружно на есенното ревю за мъжка мода на Dior в Гиза, Египет. 

Ако се чудите от къде ви е позната Суки – 30-годишна англичанка е дефилирала за марки като Burberry, Pepe Jeans и Tommy Hilfiger, а във филмовото ѝ портфолио попадат заглавия като „ Доводите на разсъдъка “ (2022) и „ С обич, Роузи “ (2014).

За шоуто на Dior Роб бе комбинирал бял костюм с мрачно бежово поло, до момента в който Суки се бе спряла на дълга рокля в пепелно лилаво и алено червило. Освен любовта към модата (и един към друг), двамата наподобява споделят и желанието да държат връзката си надалеч от клюкарските летописи.

Виж още: Трагедиите не престават: Обвиниха музикална звезда в обезчестяване, месец след загубата на брат му 

„ За мен е значимо да слага граница сред кариерата и всекидневието си, “ сподели Роб пред списание Style през 2019. „ Не считам за редно да разясня връзките си пред медиите. Това би било същото, все едно някой чужд на улицата да те пита за любовния ти живот – несвоевременно е. “

През последните години папараците нееднократно са хващали Суки и Роб дружно, само че двете звезди настойчиво заобикалят да дават мнения по тематиката и досега даже не са разгласили обща фотография онлайн. В ерата на свръх-публичните холивудски романси, този метод е необичайност – само че сигурно виждаме логичност в думите на Роб и се радваме за щастието му!

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР